aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ετοιμότητα και εγρήγορση

ΑΕΛ: Ετοιμότητα και εγρήγορση

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό παιχνίδι τον Οθέλλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς και θα αρχίσει στις 17:45. Ο Κέρκεζ θα θελήσει να κρατήσει όσο γίνεται «ζεστούς» τους παίκτες του μέσω των φιλικών αγώνων, ενώ δίνεται η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό ή εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις, κατά κύριο λόγο οι Γεωργίου, Ρέινολντς, Πελέ, Ντάβερβελντ. Ο Τσάβες θέλει ακόμη χρόνο, ενώ αργεί η επάνοδος των Ανδρέου και Αντωνίου.

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ αποκλείστηκε από την Ευρώπη σε συνδυασμό με την αναβολή του αγώνα της με την Ομόνοια για την πρεμιέρα, δημιούργησε μεγάλο κενό επίσημων αγώνων. Από τις 12 Αυγούστου που έδωσε τον επαναληπτικό με την Καραμπάχ, μέχρι και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα μεσολαβήσει διάστημα ενός μηνός.

Είναι ένα ζήτημα που προβλημάτισε, αλλά η ΑΕΛ θα ζήσει και με αυτό. Γι’ αυτό και διευθετήθηκαν φιλικά παιχνίδια με απώτερο σκοπό τη διατήρηση του απαιτούμενου βαθμού ετοιμότητας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος της Λεμεσού, «αντί εισιτηρίου θα υπάρχει λαχνός και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη 2η Παγκύπρια Σχολική Εκστρατεία της “Κίτρινης Γραμμής Βοήθειας & Αλληλεγγύης” με σύνθημα: “Χαρίζουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ