aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έτοιμη για πρωταγωνιστική πορεία

ΑΕΛ: Έτοιμη για πρωταγωνιστική πορεία

Έτοιμη να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία εμφανίζεται η ανανεωμένη και καταφανώς ενισχυμένη BetOnAlfa ΑΕΛ. H γαλαζοκίτρινη ομάδα με πραγματικά νέο λουκ θέλει να μπει σφήνα και να διεκδικήσει τίτλους.

Το δείγμα της ομάδας του Στέργιου Φραγκέσκου στο 24ο Σούπερ Καπ Γυναικών την Τρίτη απέναντι στο μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων Απόλλωνα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό, έστω και εάν έχασε στο τάι μπρέικ.

Από την περσινή ομάδα η ΑΕΛ διατήρησε μόνο ελάχιστες παίκτριες στη σύνθεσή της (Παύλου, Ταλιαδώρου και Κωνσταντίνου) κάνοντας γενικό λίφτινγκ. Η Λεμεσιανή ομάδα που άλλαξε και χορηγό προέβη σε πολλές μεταγραφές, αφού ενέταξε στη δύναμή της τρεις νέες ξένες την Ρωσίδα Ρυπνάγια, την Κροάτισσα Μάγκντιτς και τη Σέρβα Τριφούνοβιτς.

Από εκεί και πέρα τη νέα ΑΕΛ θα ενισχύσουν οι: Μαριώττα Αγγελοπούλου, Βάσω Ριαλά, Στέλλα Κωνσταντινίδου και  Άρτεμις Σταύρου. Στον πάγκο μαζί με τον Στέργιο Φραγκέσκου που άφησε την Ανόρθωση μετά από επιτυχημένη παρουσία κυρίως στις Ακαδημίες (σ.σ. πρωταθλητής γαρ) θα είναι ο τέως παίκτης της «Κυρίας» Γιώργος Πλατρίτης.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ την Ανόρθωση (20:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ