aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ετοιμάζονται διαφοροποιήσεις

ΑΕΛ: Ετοιμάζονται διαφοροποιήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την ΑΕΛ θα είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας, γι’ αυτό και αναμένεται να προχωρήσει σε δύο-τρεις αλλαγές. Σήμερα θα κριθεί η αγωνιστική κατάσταση του Μπόρις Γκοντάλ. Αν τελικά πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, ο Γιον Γκαστανιάγα θα μεταφερθεί στη μεσαία γραμμή. Είναι σενάριο αυτή η αλλαγή, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τα «δείγματα» της τελευταίας προπόνησης.  O τεχνικός της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως αν ο Σλοβένος δεν είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Οι γαλαζοκίτρινοι ποντάρουν πολύ στην απόδοση των Σλόμποταν Μεντόγιεβιτς και Ατνάν Αγκάνοβιτς. Ο πρώτος έχει ξεχωριστό ρόλο στον ανασταλτικό μηχανισμό και η δραστηριότητά του αποτελεί βαρόμετρο για τη σωστή διαχείριση της κυκλοφορίας της μπάλας. Ο δεύτερος είναι ανεβασμένος τελευταία και από τα πόδια του περιμένουν πως θα φτάνει η μπάλα πιο εύκολα στην περιοχή της Ομόνοιας.

Λόγω κούρασης δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Χουράδο και στη θέση του, δίπλα από τον Εμαέ, να αγωνιστεί ο Μαίντεβατς. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, θα αλλάξει κάποια πράγματα στον τομέα της τακτικής, με πρώτο στόχο να μη δεχθεί τέρμα. Το μηδέν παθητικό, η καλή ανασταλτική λειτουργία θα ενισχύσουν την προσπάθεια των γαλαζοκίτρινων να δημιουργήσουν φάσεις που θα τους φέρει πιο κοντά σε ένα δικό τους τέρμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ