aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ετοιμάζει και πάλι τα γάντια του ο Κεραυνός

ΑΕΛ: Ετοιμάζει και πάλι τα γάντια του ο Κεραυνός

Ο Βοζίνια δεν θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον Απόλλωνα, αφού θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου για το Κόπα Άφρικα, ενώ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ για το υπόλοιπο της σεζόν. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ακόμη να προκύψει συμφωνία με άλλο τερματοφύλακα, ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Ανδρέα Κεραυνό ενόψει Απόλλωνα. Ο νεαρός τερματοφύλακας ετοιμάζει τα γάντια του, για να υπερασπιστεί και πάλι την εστία της ΑΕΛ σ’ ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι.

Η τελευταία παρουσία του Κεραυνού κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ ήταν στις 6 Νοεμβρίου, στη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (0-3). Ο 22χρονος τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί και στην αρχή της σεζόν στα πρώτα τρία ματς πρωταθλήματος, με Πάφος FC (4-0), Ολυμπιακός (1-1) και Απόλλωνα (0-1). Ήταν πικρή η εμπειρία του στο ντέρμπι με τον συμπολίτη του, αφού αποβλήθηκε στο 40ο λεπτό. Τώρα, αφού κληθεί να υπερασπιστεί και πάλι την εστία της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα, θα θελήσει να έχει συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας του για επάνοδο στις επιτυχίες. Εξάλλου, δεν τη γλύτωσε και η ΑΕΛ από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον σύλλογο της Λεμεσού, ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ