aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ-Εθνικός: Ο τρομερός Μάιντεβατς και τα… ουγγρικά σφυρίγματα

ΑΕΛ-Εθνικός: Ο τρομερός Μάιντεβατς και τα… ουγγρικά σφυρίγματα

Η ΑΕΛ νίκησε με 4-1 τον Εθνικό και εξασφάλισε την 6η θέση που μετατράπηκε σε βασικό της στόχο στις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, αλλά πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως ήταν αποφασισμένοι να κερδίσουν και να «καθαρίσουν» τη θέση τους.

Το πρόσωπο του αγώνα…

Ο Αντρίγια Μάιντεβατς αγωνίστηκε για 61’ και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Ο 22χρονος Σέρβος σε ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως έχει έφεση στο γκολ. Ήρθε από τη Μάλτα τον Ιανουάριο, έχοντας σημειώσει αρκετά γκολ στην προηγούμενή του ομάδα, και στην ΑΕΛ από τα πρώτα του παιχνίδια παρουσίασε πολύ καλά δείγματα τόσο στο σκοράρισμα όσο και βοηθώντας την ομάδα του σε άλλους τομείς του παιχνιδιού της.

Η φάση που έκρινε το ματς…

Στο 48’ ο Μάιντεβατς κατέβασε με υπέροχο τρόπο την μπάλα και με άψογο πλασέ έκανε το 3-0. Το χρονικό σημείο στο οποίο η ΑΕΛ πέτυχε το τρίτο γκολ της βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να αποβάλουν το άγχος. Αντίθετα, ο Εθνικός, που κατέβηκε στο Τσίρειο για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί τη θέληση και στο πάθος των αντιπάλων του και ειδικότερα μετά το τρίτο γκολ, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει κάτι.

Το σφύριγμα…

O Ούγγρος Φέρεντς Κάρακο ήταν κοντά στις φάσεις, είχε τον έλεγχο του αγώνα και ένα δυο φάουλ που δεν είδε δεν επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σωστοί και οι βοηθοί του, έτσι το παιχνίδι από πλευράς διαιτησίας κύλησε χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Το παιχνίδι ήταν πάντως κρίσιμο, όμως το διαιτητικό τρίο πέρασε απαρατήρητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ