aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έριξε την μπάλα στον Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Έριξε την μπάλα στον Σοφοκλέους

Την ώρα που αγωνιστικά η ΑΕΛ προβληματίζει ξανά, αφού δέχθηκε τρίτη διαδοχική ήττα και οπισθοχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα, προκύπτουν και εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο. Το σωματείο, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της εταιρείας Ανδρέα Σοφοκλέους, τον έχει ενημερώσει ότι για να προκύψει ανανέωση της συμφωνίας για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να αλλάξουν σημαντικά οι όροι.

Ουσιαστικά το σωματείο έριξε την μπάλα στην πλευρά του κ. Σοφοκλέους και αναμένει τις προθέσεις του. Είτε θα αποδεχθεί τους όρους και θα ανανεωθεί η συμφωνία με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να συνεχίσει να ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος είτε η ΑΕΛ θα περάσει σε μια νέα εποχή. Για την ώρα όλα είναι πιθανά, αφού αναμένεται η θέση του προέδρου.

Αγωνιστικά, η νέα ήττα της ΑΕΛ προβλημάτισε. Φάνηκαν και πάλι οι μεγάλες αδυναμίες, τις οποίες θα θελήσουν να βελτιώσουν κυρίως με προσθήκες στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ξεκάθαρα η ΑΕΛ παρουσιάζεται τεράστιο πρόβλημα στο εύκολο γκολ, το «φωνάζει» με τα μόλις 10 γκολ ενεργητικό σε 12 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ