aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Επιβαλλόμενη προϋπόθεση για υψηλές βλέψεις

ΑΕΛ: Επιβαλλόμενη προϋπόθεση για υψηλές βλέψεις

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δύο μεγάλα παιχνίδια έρχονται για την ΑΕΛ. Αντιμετωπίζει στο Τσίρειο Στάδιο την Ανόρθωση και ακολούθως τον Απόλλωνα, με τα όρια και τις αντοχές του συνόλου να δοκιμάζονται. Τα εν λόγω ντέρμπι αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα ώστε να αλλάξει την εικόνα που έχει παρουσιάσει στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι παίκτες του ξέρουν καλά πως για να καταφέρουν να μείνουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν κάτι πολύ καλό στη συνέχεια, επιβάλλεται να κερδίσουν ντέρμπι. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν ξέρουν φέτος το πώς είναι να πανηγυρίζεις νίκη απέναντι σε μεγάλη ομάδα. Έδωσε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, την Ομόνοια, τον  ΑΠΟΕΛ, αλλά και την Πάφος FC εκτός έδρας ενώ στην 11η και 12η αγωνιστική οι αγώνες με την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα, αντιστοίχως, είναι εντός. Επίσης, στα τρία από τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, μόνο στον αγώνα με την ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει η ΑΕΛ.

Ένα ακόμα στοιχείο που προσμετρά ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι πως στο ενδιάμεσο των δυο επικείμενων ντέρμπι, υπάρχει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο σε μονό αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα». Σε ένα ματς, κατά το οποίο θα κριθεί η συνέχεια της λεμεσιανής ομάδας στον θεσμό του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ