aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Επιβάλλεται και η ετοιμότητα της ομάδας

ΑΕΛ: Επιβάλλεται και η ετοιμότητα της ομάδας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ είναι σε αναζήτηση διοικητικού σχήματος, όμως επιβάλλεται και η ετοιμότητα της ομάδας. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δίνει τον δικό του αγώνα για να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Σήμερα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο (19.00), ενώ το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή (16/8) με την Ομόνοια πάλι στο Τσίρειο.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι στο ψάξιμο επιθετικού, καθώς είναι ορατό το ενεχόμενο να αποχωρήσει ο Ρούβεν Χουράδο. Αποκτήθηκε ο Ιβάν Κάρλος αλλά θα χρειαστεί άλλη μια καλή επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Έχουν προταθεί κάποιοι επιθετικοί, ενώ είναι σε αναμονή και για την περίπτωση με τους Ανδρέα Μακρή και Μηνά Αντωνίου, εάν θα αποκτηθούν από τον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού. Το μόνο σίγουρο είναι πως, η τεχνική ηγεσία θα μπει στο νέο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο με πιο λίγες επιλογές από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ως στόχο τη διάκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ