aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα

ΑΕΛ: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα

Άλλη μια μετεγγραφή επιθετικού ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε σήμερα (12/1) η ΑΕΛ. Μετά τους Ρομάριο Μπαλντέ και Αμαντέι Μαρόσα οι γαλαζοκίτρινοι ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Νικολάε Μιλιντσεάνου. Πρόκειται για 29χρονο (1.8.1992) κεντρικό επιθετικό που τον τελευταίο έναν χρόνο, συγκεκριμένα από τις 15 Ιανουαρίου 2021, αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τότε είχε μετακομίσει από τη Βαντούζ Ελβετίας.

Και με αυτή την κίνηση, ο Σάββας Παντελίδης δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Διαπίστωσε επιθετικό πρόβλημα και θέλησε να γεμίσει τη γραμμή κρούσης με τρεις ποδοσφαιριστές, αναμένοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα στη συνέχεια. Θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα αυξήσει η ΑΕΛ τις πιθανότητες παρουσίας της στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και ακολούθως να μπορέσει να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά. Τα παίζει όλα για όλα η ΑΕΛ επιθετικά, προσδοκώντας σε αλλαγή πλεύσης με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της.

Ποιος είναι, όμως, ο Μιλιντσεάνου; Ο ύψους 1.89 μ. Μολδαβός επιθετικός είναι και κάτοχος ρουμανικού διαβατηρίου. Άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό από την οποία το 2011 μεταπήδησε στη Βέρις Κισινάου Ρουμανίας. Απ’ εκεί μεταπήδησε στη Ραπίντ Βουκουρεστίου το 2014. Ακολούθως, πέρασε από τις Ακαντέμια Κισινάου, Πετρολούλ, Σπεράντα, Ζίμπρου Κισινάου, όλες ομάδες της Ρουμανίας. Έπαιξε επίσης στην Γκράνιτ Λευκορωσίας, Σλιέμα Μάλτας και στις Κιάσο και Βαντούζ Ελβετίας.

Ο Παντελίδης γνωρίζει τον 29χρονο Μιλιντσεάνου από τον τελευταίο έναν χρόνο παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στην τρέχουσα σεζόν, σε 15 αγώνες πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ. Πέρσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνίστηκε σε 16 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ. Ο Μιλιντσεάνου αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του δεύτερου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ