aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Επίτευγμα έξι μηνών

ΑΕΛ: Επίτευγμα έξι μηνών

Ο Έουλερ πήρε το «όπλο» του και οδήγησε την ΑΕΛ σε μια σπουδαία επιτυχία το βράδυ της Κυριακής. Η νίκη των γαλαζοκιτρίνων επί της Ανόρθωσης με 2-1 στο Τσίρειο ήταν η τρίτη για την ομάδα της Λεμεσού σε πέντε αγώνες και πρώτη επί αντιπάλου που συγκαταλέγεται στο Big6.

Η ΑΕΛ πανηγύρισε δεύτερη σερί επιτυχία για πρώτη φορά φέτος και πρώτη έπειτα από έξι ολόκληρους μήνες. Τελευταία φορά που το πέτυχε ήταν τον περασμένο Απρίλη όταν κέρδισε Ολυμπιακό (6/4, 2-0) και ΑΕΚ (11/4, 1-0). Ακολούθησαν τέσσερις διαδοχικές ήττες στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος από Απόλλωνα, Ομόνοια, Ανόρθωση και Ολυμπιακό, όλες με το ίδιο σκορ (1-2).

Της ευρείας επιτυχίας επί της Πάφου FC με 4-0 στην πρεμιέρα της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα ακολούθησαν η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1) και η ήττα από τον συμπολίτη Απόλλωνα (0-1). Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ κέρδισε κατά σειρά ΠΑΕΕΚ (3-1) και Ανόρθωση (2-1) και εφόσον το ερχόμενο Σάββατο (23/10) φύγει με το «διπλό» από το Δασάκι απέναντι στον Εθνικό θα ισοφαρίσει τη μεγαλύτερη επίδοση συνεχόμενων νικών της στο περσινό πρωτάθλημα, με τρεις διαδοχικές επιτυχίες κάτι που πέτυχε συνολικά πέντε φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ