aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Επιστροφή, πρόβα τζενεράλε και αντίστροφη μέτρηση

ΑΕΛ: Επιστροφή, πρόβα τζενεράλε και αντίστροφη μέτρηση

Στη βάση της επέστρεψε από το πρωί της Παρασκευής (19/8) η αποστολή της ΑΕΛ. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων στη Βουλγαρία ολοκληρώθηκε και αύριο (20/8, 18:00) η ομάδα του Ζόρζε Σίλας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ στην Παρεκκλησιά, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πολύ πιθανόν ο Πορτογάλος τεχνικός να προβάρει και την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στην πρεμιέρα με τον συμπολίτη Άρη. Οι φίλοι της ΑΕΛ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το επίσημο κατάστημα της ομάδας έως τις 18:00 της Παρασκευής και το Σάββατο από τις 9:00-13:00. Τονίζεται πως δεν θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων στο γήπεδο.

Το πρωί της Κυριακής ο Σίλας θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του και ακολούθως θα παραχωρήσει ρεπό. Από την Τρίτη (23/8) η προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς θα μπει στην τελική της ευθεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ