aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Επαφές για τον προγραμματισμό και στελέχωση του προπονητικού επιτελείου»

ΑΕΛ: «Επαφές για τον προγραμματισμό και στελέχωση του προπονητικού επιτελείου»

Προθεσμία μερικών ημερών ζήτησε από τον κόσμο της ΑΕΛ το διοικητικό συμβούλιου του σωματείου, ώστε να αρχίσει την επίσημη ενημέρωση για τις διεργασίες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Σημειώνεται πως έχουν αρχίσει επαφές και διεργασίες για την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου και παράλληλα οι συζητήσεις για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ΑΕΛ

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ενημερώνει τους φίλους της ΑΕΛ ότι έχει αναλάβει ήδη την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ έχουν αρχίσει επαφές και διεργασίες για την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και του προσωπικού.

Η επίσημη ενημέρωση προς τον κόσμο της ΑΕΛ και των ΜΜΕ, θα αρχίσει από την επόμενη βδομάδα όταν θα ολοκληρωθεί η στελέχωση όλων των τμημάτων.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι παράλληλα άρχισαν ήδη επαφές και συζητήσεις για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με στόχο η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας.

Με εκτίμηση
ΔΣ ΑΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ