aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ-Ένωση: Συνήλθαν με τεσσάρα οι γαλαζοκίτρινοι! (vid)

ΑΕΛ-Ένωση: Συνήλθαν με τεσσάρα οι γαλαζοκίτρινοι! (vid)

Με την επιστροφή της στο Τσίρειο, επέστρεψε και στις νίκες η ΑΕΛ, αφού στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική απέναντι στην Ένωση, οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν περίπατο κερδίζοντας με 4-1, έφτασαν στους 12 βαθμούς και πλησίασαν στο -1 την 3η Ανόρθωση και την 4η ΑΕΚ (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 13 πόντους). Συνδυάζοντας το τερπνών μετά του ωφελίμου, η ομάδα της Λεμεσού συνήλθε μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Ομόνοια και είναι έτοιμη να συνεχίσει να διεκδικεί τον στόχο της.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, πραγματοποίησε ίσως το καλύτερό της πρώτο ημίχρονο, στάθηκε τυχερή σε 2-3 πολύ καλές φάσεις της Ένωσης, και μέχρι το 25 προηγείτο με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μεντόγεβιτς με κοντινό σουτ μετά από ασταθή απόκρουση του Γκαντσέφσκι σε προσπάθεια του Χ. Κυριάκου, ενώ στο 17’ ο Ριέρα με άπιαστο βολέ εντός επανορθωτικής, έκανε το 2-0. Στο 24’ ο Παπαφώτης μετά από ασίστ του Μαέ έκανε το 3-0 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 1-3 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φελίπε (38’). Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πλασέ ο Γκαζαριάν στην επανάληψη (70’) μετά από ασίστ του Τόρες.

Οι -κατά σημαντικό ποσοστό- πραγματικές δυνατότητες της φετινής Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, επιβεβαιώθηκαν στο Τσίρειο, παρά την έκπληξη των βυσσινί επί της ΑΕΚ (2-1) στην προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Παραλιμνίου παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις σε όλες τις γραμμές και αυτό φάνηκε από τα γκολ που δέχθηκαν, τόσο στη δημιουργία και στην εκτέλεση, όσο και στο τελείωμα των φάσεων της ΑΕΛ. Εάν το Παραλίμνι συνεχίσει σε τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα κινδυνέψει.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Σάντος, Μπουνόζα, Ράσο, Χ. Κυριάκου, Ντανίλο (74′ Ζντραφκόφσκι), Μεντόγεβιτς, Ριέρα, Τόρες, Παπαφώτης (63′ Γκαζαριάν), Μαέ (77′ Μπάμπιτς).

ΕΝΠ (Κάρλος Αλός Φερέρ): Γκαντσέφσκι, Φαν Άνχολτ, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Α. Κυριάκου (71′ Ιρέπ), Θεοδώρου (46′ Ουντότζι), Μαϊσουράντζε, Λουσέρο (77′ Παναγή), Μαρκόφσκι, Φελίπε, Ντένινγκ.

Σκόρερ: 7′ Μεντόγεβιτς, 17′ Ριέρα, 24′ Παπαφώτης, 70′ Γκαζαριάν / 38′ πεν. Φελίπε.

Κίτρινες: 75′ Ράσο, 80′ Ριέρα / 34′ Μαϊσουράντζε, 65′ Ντένινγκ, 80′ Ουντότζι.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Β’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Τέταρτος: Ανδρέας Στρούθου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ