aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ένατο συνεχόμενο, 15ο φετινό!

ΑΕΛ: Ένατο συνεχόμενο, 15ο φετινό!

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια, ήταν το ένατο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΛ καταφέρνει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Από την εκτός έδρας ήττα στην Πάφο με 1-0, στις 7 Νοεμβρίου έχει να μείνει «άσφαιρη» η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, στα παιχνίδια του πρώτου γύρου οι άλλες δύο φορές που δεν κατάφεραν οι γαλαζοκίτρινοι να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα, στα οποία γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Ήταν το 15ο φετινό παιχνίδι σε σύνολο 18 αγώνων, που η ΑΕΛ σκόραρε και μόλις το τρίτο στο οποίο το έκανε χωρίς όμως να το συνδυάσει με νίκη. Απέναντι σε ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα οι Λεμεσιανοί κατάφεραν να πετύχουν γκολ, ωστόσο γνώρισαν την ήττα με αντίπαλο τους κιτρινοπράσινους και έμειναν στην ισοπαλία απέναντι στην προσφυγική ομάδα. Παράλληλα, στο Τσίρειο ως γηπεδούχοι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν σκοράρει και στα εννέα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, με το τελευταίο με αντίπαλο την Ομόνοια να είναι το μοναδικό που δεν νίκησαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ