ΑΕΛ: Ένας μήνας και βάλε…

Η σοβαρότητα του τραυματισμού των Αβραάμ και Έουλερ επιβεβαιώνεται από το διάστημα αποχής τους...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σοβαρός αποδεικνύεται και βάσει του χρονικού διαστήματος αποχής τους, ο τραυματισμός των Αβραάμ και Έουλερ. Ο πρώτος αποχώρησε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ομόνοια Ψευδά για το κύπελλο, στις 16 Σεπτεμβρίου και ο δεύτερος στο 33ολεπτό του αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Σε διάστημα τριών ημερών η ΑΕΛ έχασε δύο βασικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην αριστερή πλευρά. Προσεχώς συμπληρώνεται ένας μήνας αποχής τους και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν είναι έτοιμοι ακόμη να επανέλθουν στις προπονήσεις. Θα χάσουν σίγουρα και το προσεχές ματς, που είναι με το Παραλίμνι στο Τσίρειο τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά και το χθεσινό ρεπό, επανέρχεται σήμερα αριθμός ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, ενώ από αύριο θα μπουν με την υπόλοιπη ομάδα και ποδοσφαιριστές που είχαν πρόβλημα τραυματισμού προηγουμένως πλην των δύο πιο πάνω. Οι διεθνείς θα επιστρέφουν σταδιακά από την Πέμπτη στις προπονήσεις και τότε ο Κέρκεζ θα είναι σε θέση πλέον να δουλέψει και στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο επόμενο παιχνίδι.

Στην ομάδα της Λεμεσού έχουν ως στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ντέρμπι που προηγήθηκαν. Σε καμία περίπτωση στην ΑΕΛ δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με την κορυφή και τις ομάδες που προπορεύονται.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ