Η έλλειψη του εύκολου γκολ, ήταν ένα από τα μεγάλα ζητήματα της ΑΕΛ στην περσινή σεζόν και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια λείπει από την ομάδα ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά, που θα είναι στις φάσεις και θα μπορεί να στείλει με άνεση την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Έναν Τρισκόφσκι στα καλύτερά του!
Αυτόν τον επιθετικό «κυνηγά» η ομάδα της Λεμεσού ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό και τέθηκε πολύ ψηλά ο πήχης, με τους Τραμετσάνι και Τρισκόφσκι να αξιολογούν ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό και κυρίως με πολλά γκολ στις τελευταίες σεζόν. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του Ιταλού τεχνικού, θέλοντας να πετύχει στην ΑΕΛ.
Διαβάστε επίσης:ΑΕΛ: «Χτυπήματα» με σφραγίδα Τρισκόφσκι!
Η προσπάθεια θα είναι ο επιθετικός να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα το συντομότερο, παρόλο που οι ποιοτικές επιλογές θέλουν τον χρόνο τους. Οι ποδοσφαιριστές τα ζυγίζουν όλα, τι προτάσεις έχουν ενώπιον τους, περιμένοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, τόσο οικονομική όσο και προοπτικής.
Ο σύλλογος της Λεμεσού, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να αλλάξει ριζικά το ρόστερ, θέλοντας να ανεβάσει το επίπεδο και να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες της νέας σεζόν, έδειξε την έξοδο σε 12 ποδοσφαιριστές! Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Μπέκερ, Στόλνικ, Στρούμια, Μπάμποκ, Γερολέμου, Ζαχαρίου, Ιωάννου, Σεργίου, Νικολεττίδη, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός των Κορέια, Τοκού και Λεσοβόι, ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στις ομάδες τους.
Εξάλλου, το σωματείο οδηγείται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την προσεχή Τετάρτη 2 Ιουλίου. Σκοπός, όπως σημειώνει η διοίκηση, την ενημέρωση των μελών για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου. Η Συνέλευση θα αρχίσει στις 18:30, στην αίθουσα St. George, παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».














