aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ένα γκολ και γρήγορα…

ΑΕΛ: Ένα γκολ και γρήγορα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από οκτώ αγωνιστικές, λίγο ή πολύ οι αντίπαλοι γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αύριο, η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τον Ερμή στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και θα αναζητήσει το γρήγορο γκολ, αφού ο αντίπαλός της παίζει με πρώτιστο στόχο το μηδέν παθητικό. Ένα γκολ και γρήγορα, θα κάνει την προσπάθειά της πιο εύκολη έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. «Δεν έχει εύκολο παιχνίδι. Ο Ερμής είναι ομάδα που παίζει διαφορετικά από ό,τι εμείς. Χρειάζεται σοβαρότητα από το ξεκίνημα, δύναμη, καλή σκέψη. Αν σκοράρουμε νωρίς θα είναι πιο εύκολο. Αυτή την περίοδο είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο», επισήμανε ο Κέρκεζ για το αυριανό ματς μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Και πρόσθεσε: «Ο Ερμής παίζει στην αντεπίθεση. Παίζει καλά στην άμυνα και είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά του. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε πλάνο του αντιπάλου μας».

Ο τεχνικός της ΑΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σκοράρουν πολλοί ποδοσφαιριστές. «Είναι καλό για την ομάδα. Φέραμε παίκτες για να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Αν συνεχίσουμε έτσι είναι καλό για την ομάδα», σημείωσε. Όσο για το γεγονός ότι η ΑΕΛ ναι μεν κέρδισε τη Δόξα αλλά και πάλι δέχθηκε γκολ, υπογράμμισε: «Σημαντικό είναι να κερδίζεις, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να το πετυχαίνεις με μηδέν παθητικό».

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Έουλερ, Μαέ και Ράσο και αναλόγως θα αποφασιστεί εάν θα είναι στην αποστολή ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ