aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Ελάτε να χειροκροτήσουμε τα λιονταράκια μας!»

ΑΕΛ: «Ελάτε να χειροκροτήσουμε τα λιονταράκια μας!»

Η ΑΕΛ κάλεσε τον κόσμο της να παρευρεθεί στον αγώνα U13 με τον Άρη, στον οποίο αναμένεται η ομάδα να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα αναμένεται να πανηγυρίσει η ομάδα μας U13 αύριο Σάββατο, σε παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη που θα διεξαχθεί στην έδρα μας, στο γήπεδο της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου και θα αρχίσει στις 09:00 το πρωί. Με νίκη ή ισοπαλία, οι νεαροί μας στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, στο γήπεδο τους, μαζί με τους γονείς, φίλους και οπαδούς της ομάδας μας, να πανηγυρίσουν τον τίτλο και καλούν όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να κοπιάσουν το Σάββατο, να δουν από κοντά την καλύτερη ομάδα της Κύπρου στην ηλικία τους.

Τα μικρά λιονταράκια μας, έχουν μέχρι τώρα πανηγυρίσει τη νίκη 31 φορές σε 34 αγώνες, χάνοντας 2 φορές και έφεραν μόνο μια ισοπαλία. Ωστόσο έχουν σκοράρει τον απίστευτο αριθμό των 215 γκόλ (μ.ο. 6,32) και έχουν δεχθεί μόνο 16. Τα παιδιά έχουν την καλύτερη επιθετική γραμμή όλων των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ με τεράστια διαφορά από τον 2ο. Έχουν τον 1ο σκόρερ με 85 γκόλ και τον 2ο με 51. Τα απίστευτα ρεκόρ τους έχουν γίνει θέμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA με εκτενή αναφορά για τα επιτεύγματα τους.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ήδη ο Γιάννης Γερολέμου είναι στην Πορτογαλλία και δοκιμάζεται από την Μπενφίκα. Αρκετοί άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις διάφορες ομάδες μας και απαρτίζουν και σε μεγάλο βαθμό τις Εθνικές ομάδες, είμαστε σίγουροι ότι θα απασχολήσουν στο μέλλον ομάδες από το εξωτερικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ