aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Εκεί ποντάρει ο Σίλας για ποιοτικό ρόστερ

ΑΕΛ: Εκεί ποντάρει ο Σίλας για ποιοτικό ρόστερ

Ως τεράστια πρόκληση στην καριέρα του θεωρεί την ΑΕΛ ο Χόρχε Σίλας. Έχει ως στόχο να αποτελέσει τον βατήρα για να κάνει το άλμα στην προπονητική καριέρα. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες, που ταιριάζουν με αυτές του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και γι’ αυτό αποδέχθηκε την πρότασή του. Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή Λουσιάνο Μπεμπέ, βρίσκεται σε αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ΑΕΛ τη νέα περίοδο.

Ποντάρει πολύ στις πολύ καλές διασυνδέσεις που έχει στην Πορτογαλία και όχι μόνο, μέσω των οποίων είναι σε θέση να προσελκύσει ικανούς ποδοσφαιριστές, τέτοιους που θα είναι σε θέση να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΛ. Είναι πιθανό οι Σίλας και Μπεμπέ να κλείσουν συμφωνίες και ακολούθως να προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις μετεγγραφών από τον σύλλογο της Λεμεσού.

Την ίδια ώρα, ο Σίλας κατέληξε στους συνεργάτες του και σύντομα η ΑΕΛ θα είναι σε θέση να ενημερώσει για τα ονόματα και το πόστο που θα κατέχουν στο τεχνικό επιτελείο. Ο Πορτογάλος θα έχει στο πλευρό του βοηθό, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, υπεύθυνο αποκατάστασης, προπονητή τερματοφυλάκων και δύο αναλυτές.

Ανατροπή ενδέχεται να προκύψει με τον Έουλερ. Ενώ όλα συνηγορούσαν ότι θα αποχωρούσε αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, γίνεται προσπάθεια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση της συνεργασίας τους. Η μπάλα είναι στα πόδια του Σίλας και αν ανάψει πράσινο, τότε θα πρέπει να τα βρει η διοίκηση με τον Βραζιλιάνο στο ύψος των απολαβών και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Εξάλλου η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει τους Μάριο Σταυρινίδη και Χαράλαμπο Πιττάκα «για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους από τα πόστα που κατείχαν στην ομάδα ανδρών κατά τα τελευταία χρόνια». Πρόσθεσε ότι μετακομίζουν στην ομάδα Κ19 και τους ευχήθηκε καλή δουλειά και επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ