Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έκαναν πανικό, έδωσαν το σύνθημα!

ΑΕΛ: Έκαναν πανικό, έδωσαν το σύνθημα!

Τρέλα από τους ΑΕΛίστες, αποθέωσαν παλιούς και νέους παίκτες και έστειλαν μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν

Η μεγάλη δίψα του κόσμου της ΑΕΛ για να δει την ομάδα του επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια, αποτυπώθηκε στην έντονη παρουσία του κόσμου στην χθεσινή ανοιχτή προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς. Εκατοντάδες οπαδοί γέμισαν ασφυκτικά την εξέδρα και έκαναν πανικό με τα συνθήματά τους.

Αποθέωσαν παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους παλαίμαχους, που αγωνίστηκαν σε οικογενειακό διπλό, ανάμεσά τους και οι Λουτσιάνο και Πούλπο. Ο κόσμος της ΑΕΛ, έδωσαν το σύνθημα για την επικείμενη σεζόν και αναμένει ότι, ο Τραμετσιάνι και οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του.

Τραγούδησαν όλοι μαζί το αγαπημένο σύνθημα των ΑΕΛιστών: «Ισόβια για σένα…». Της προπόνησης προηγήθηκε αγιασμός, στην παρουσία και του μετόχου της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΕΛ, Κρις Παναγιώτου. Το βλέμμα του κόσμου ήταν κυρίως στα νέα αποκτήματα και πολύ περισσότερο στον Κονσεϊσάο, την τελευταία προσθήκη. Η διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια να αποσπάσει την υπογραφή και του επιθετικού, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για τουλάχιστον άλλες δύο μετεγγραφές.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ