aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Είναι θέμα και η ανάδειξη ταλέντων

ΑΕΛ: Είναι θέμα και η ανάδειξη ταλέντων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκτός από τους Γερολέμου, Μουστάκη και Παντελή, στην ΑΕΛ δεν έχουν αναδειχθεί άλλα ταλέντα, ή δεν έχουν προωθηθεί άλλοι νεαροί.  Ακόμη και οι τρεις που προαναφέραμε δεν είναι βασικοί. Κάποιοι αναπολούν τις παλιές εποχές (όχι και τόσο παλιές), όπου η ΑΕΛ ήταν ένα πραγματικό φυτώριο ταλέντων, με δεκάδες Κύπριους που στελέχωναν και τις Εθνικές ομάδες.

Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές στη σύγχρονη εποχή με την είσοδο στο ποδόσφαιρο κοινοτικών και ξένων ποδοσφαιριστών. Από τη νέα περίοδο, όμως, μπαίνουν και οι ακαδημίες της ΑΕΛ σε μια νέα φάση, όπου αναμένονται πολλές ανακατατάξεις. Είναι δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη η εκκόλαψη ταλέντων.

Αυτή την παράδοση θέλουν να συνεχίσουν στην ΑΕΛ και προ της κατεύθυνσης αυτής έχει λόγο και ρόλο και ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ. Συζητούνται διάφοροι τρόποι, με τους οποίους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα συνδράμουν, ώστε ο σύλλογος να αναδείξει ταλέντα που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ