aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Είναι πολλες οι €400.000 για Σίλας

ΑΕΛ: Είναι πολλες οι €400.000 για Σίλας

Τέθηκε ως προτεραιότητα ο Χόρχε Σίλας, από τον Λουτσιάνο Μπεμπέ, για τον πάγκο της ΑΕΛ. Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου κρίνονται υπερβολικές και εκτός οικονομικού πλαισίου της ΑΕΛ. Δεν υπάρχει διάθεση από τον Ανδρέα Σοφοκλέους να ξεφύγει τόσο πολύ, αφού ο Σίλας με τους συνεργάτες του θα στοιχίζουν στην ομάδα της Λεμεσού περίπου €400.000 ευρώ ετησίως.

Το γεγονός αυτό, παρόλο που όσο δεν κλείνει προπονητής όλα είναι πιθανά, οδήγησε ήδη τον Μπεμπέ στην αναζήτηση άλλων επιλογών για τον πάγκο της ΑΕΛ. Ο πρόεδρος του λεμεσιανού συλλόγου είναι διατεθειμένος να καταβάλει ένα σεβαστό ποσό για τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν, που θα τη βρει μάλιστα στο νέο της «σπίτι», αλλά το πιο πάνω ποσό είναι πέραν των δυνατοτήτων της ΑΕΛ.

Παρόλο που το όνομα του Σίλας δεν έχει σβηστεί από τη σχετική λίστα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ, ήδη αξιολογούνται ονόματα προπονητών που προτείνονται και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση. Δεν θα γίνει βεβιασμένη κίνηση, έστω κι αν η προσπάθεια θα είναι όπως η ΑΕΛ προχωρήσει στην επιλογή προπονητή με το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το όνομα του Γιανέφσκι βρίσκεται πάντα στο τραπέζι, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για υποψήφιους από Βραζιλία και Πορτογαλία. Ο Μπεμπέ ως Βραζιλιάνος, αλλά και με πέρασμα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής, φαίνεται να δίνει έμφαση σε αυτές τις αγορές.

Πρόθεση του Ανδρέα Σοφοκλέους είναι η ΑΕΛ να παρουσιαστεί δυνατή την επόμενη σεζόν, ικανή να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τίτλο, διαγράφοντας τη φετινή κακή σεζόν. Αυτές είναι οι οδηγίες του στους ανθρώπους που θα χειριστούν τον προγραμματισμό και ιδιαιτέρως στον Μπεμπέ, που έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει σε αυτό τον τομέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ