aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Είναι κομβικό, όχι καθοριστικό»

ΑΕΛ: «Είναι κομβικό, όχι καθοριστικό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθε παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα είναι δύσκολο, πόσο μάλλον το σημερινό, στο οποίο η ΑΕΛ κατά κύριο λόγο θα επιδιώξει να μη χάσει. Το ματς, όπως το χαρακτήρισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι κομβικό, όχι όμως καθοριστικό για την έκβαση της μάχης για είσοδο στην εξάδα.

Ο Βόσνιος προπονητής παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει μπροστά της έξι τελικούς, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της. «Τα παιχνίδια μας με την ΑΕΚ είναι πάντα δύσκολα. Βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, όχι λόγω των λαθών μας. Ξέρετε πως θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να μην έχουμε άγχος για το παιχνίδι. Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά θα το παλέψουμε. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν, σεβόμενοι την αποχή των οργανωμένων. Τους άλλους, όμως, τους θέλουμε κοντά μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Eξαρτάται από εμάς, αν θα μπούμε στην εξάδα. Έως την τελευταία αγωνιστική, εμείς η ΑΕK και η Νέα Σαλαμίνα θα παλέψουμε. Μας αξίζει να είμαστε εκεί και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Εκτός πλάνου για το σημερινό παιχνίδι θα είναι οι Ζντραφσκόσκι και Αντάμοβιτς. Αντιθέτως, υπολογίζονται οι Τόρες και Γκαζαριάν, όπως και ο Μαρκόσκι (ακόμα δεν οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του).

Ο Ντούσαν Κέρκεζ προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τους Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ράσο, Αβραάμ, Γκαστανιάγα, Μεντόγεϊβιτς, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου και Χουράδο. Όλα είναι ανοικτά, όμως, γιατί στο μυαλό του Βόσνιου υπάρχει και κάτι διαφορετικό στο σχήμα και στις εντολές που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ