aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Εικόνα-ελπίδα για το μέλλον

ΑΕΛ: Εικόνα-ελπίδα για το μέλλον

Επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες μετρά η ΑΕΛ. Απολογισμός που δεν κρίνεται και ικανοποιητικός για την ομάδα της Λεμεσού που έχει υψηλές βλέψεις στην τρέχουσα σεζόν. Απώλεσε δύο βαθμούς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (1-1) και τρεις με τον Απόλλωνα (0-1). Εντούτοις, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Κέρκεζ αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον στη σεζόν.

Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, που η ΑΕΛ ήταν κακή και δέχθηκε τελικά την ισοφάριση προς το τέλος με πέναλτι, στα άλλα επτά ημίχρονα είχε καλή παρουσία. Ακόμη και στο ντέρμπι με τον συμπολίτη της, παρόλο που ηττήθηκε, ήταν αρκετά καλή παίζοντας και με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε δύο δοκάρια και ευκαιρίες να έσωζε έστω τον ένα βαθμό.

Η φετινή ΑΕΛ, αν και είναι μικρό το δείγμα όσον αφορά στο πρωτάθλημα, φωνάζει πως έχει περισσότερη ποιότητα αλλά και βάθος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Στον πάγκο έχει ποιοτικές επιλογές, δίνοντας λύσεις εκεί και όποτε χρειάστηκε. Σαφώς και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας της Λεμεσού αφού στο αρχικό σχήμα υπάρχουν 4-5 νέα πρόσωπα. Προσπαθεί να παίξει πιο γρήγορα και γενικώς το παιχνίδι της κρίνεται ως πιο ελκυστικό σε σχέση με πέρσι. Πέτυχε 8 γκολ σε 4 αγώνες, ενώ έχουν ένα περισσότερο Απόλλων και ΑΕΚ που έδωσαν 5 ματς. Επίσης διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 3 γκολ παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ