aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έδειξε νωρίς τα δόντια της

ΑΕΛ: Έδειξε νωρίς τα δόντια της

Θαυμασμός γι’ αυτή την ΑΕΛ! Με το καλημέρα η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τις εντυπώσεις και «φώναξε» πως θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια και μάλιστα με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η «τεσσάρα» απέναντι στην Πάφος FC, ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις αφού είχε επικρατήσει στην πρώτη αγωνιστική με το ίδιο σκορ του ΑΠΟΕΛ, αποτελεί προειδοποιητική βολή από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Έδειξαν τα δόντια τους πολύ νωρίς και η εμφάνιση αλλά πολύ περισσότερο η επιβλητική νίκη ήταν συνέχεια της παρουσίας της ομάδας του Κέρκεζ στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί που έδειξε να διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο και αποκλείστηκε από την Καραμπάχ στις λεπτομέρειες.

Η φετινή ΑΕΛ είναι καλύτερη από την περσινή, έχει περισσότερη ποιότητα. Είναι η άποψη που επικρατεί τόσο στις τάξεις του συλλόγου όσο και σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που διαπιστώνουν την ανάπτυξη και βελτίωση της ομάδας. Επίσης, έχει μεγαλύτερο βάθος. Προχθές ήταν στον πάγκο οι Βοζίνια, Έουλερ, Μάζουρεκ, Τσάβες, Μάιντεβατς, Παπαφώτης και άλλοι. Το πλάνο της διοίκησης Σοφοκλέους φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά, παρόλο που ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

Η ΑΕΛ το βράδυ της Δευτέρας δεν έθελξε με την εμφάνισή της. Όμως είχε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και είναι σε θέση να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Με ομαδικό πνεύμα, πλάνο στο παιχνίδι της, συνεχές τρέξιμο και αποφασιστικότητα στα μαρκαρίσματα αλλά και εκτελεστική ικανότητα, έφθασε σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Και τα τέσσερα γκολ της ΑΕΛ ήταν δείγμα της ποιότητάς της μεσοεπιθετικά.

Ο «εκτελεστής» Τσέποβιτς, που συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε στα ευρωπαϊκά ματς φθάνοντας ήδη συνολικά τα πέντε γκολ, αλλά και η ομαδικότητα και φαντασία στο παιχνίδι της επέτρεψαν στην ΑΕΛ να φθάσει στο εκκωφαντικό 4-0.

Στην ομάδα της Λεμεσού γνωρίζουν πως τίποτα δεν πέτυχαν, το πρωτάθλημα είναι μόλις στην αρχή και ο δρόμος πολύ μακρύς. Την ίδια ώρα όμως, πιστεύουν στις δυνατότητές τους και είναι αποφασισμένοι φέτος να διεκδικήσουν μέχρι τέλους πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι κάτι που δεν το κρύβουν, το δηλώνουν δημοσίως και είναι αποφασισμένοι να το επιβεβαιώνουν σε κάθε παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ