aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

ΑΕΛ: Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Η επιθετική γραμμή φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά η άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα και τους τίτλους. Αυτό λένε στον κόσμο του ποδοσφαίρου και το οποίο φαίνεται να ασπάζεται ο Ντούσαν Κέρκεζ άλλη μία αγωνιστική περίοδο.

Αυτή την ώρα οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 8 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 3 τέρματα σε 4 αγώνες. Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι γεγονός πως θέλει να υπάρχει μια ισορροπία στις γραμμές του και αυτό που θα επιδιώξει είναι να βελτιώσει τους προαναφερθέντες αριθμούς τόσο στην επιθετική γραμμή όσο και στην αμυντική.

Όλα ξεκινούν από το γεγονός πως ο Βόσνιος τεχνικός κατάφερε κατά ένα μεγάλο βαθμό να βρει τον βασικό κορμό, να καταλήξει στους παίκτες που είναι βασικοί, ωστόσο από εκεί και πέρα θα έρχονται και παίκτες από τον πάγκο για να βοηθήσουν. Είναι όμως γεγονός πως η παρουσία του Αντρέ Τσάβες ίσως στις βασικές επιλογές από τον επόμενο αγώνα μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές και στον τακτικό σχηματισμό.

Ο Αργεντινός μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είναι απόλυτα έτοιμος. Και όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και όσον αφορά στην επαφή του με τον αγωνιστικό χώρο. Πλέον έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και είναι αποδεκτό πως η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ακόμα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ καλείται να βρει τρόπο για να ανεβάσει την απόδοση του Μανουέλ Τόρες, ο οποίος στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν θυμίζει τον περσινό παίκτη που έκανε «παπάδες» στους αγώνες του πρωταθλήματος. Είναι θέμα το οποίο έχει να κάνει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιβάλλεται να βρει τα «πατήματά» του για να βοηθήσει την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως στις 16:00, στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου, η ΑΕΛ θα τα πει φιλικά με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ