aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Έχουν ντροπιάσει και ζημιώσει το άθλημα»

ΑΕΛ: «Έχουν ντροπιάσει και ζημιώσει το άθλημα»

Το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα της Απελευθέρωσης δεν παρουσιάστηκε χθες το γήπεδο για το ματς μεταξύ των δύο.

Αναλυτικά: «Αυτές οι νοοτροπίες δυστυχώς θα υπάρχουν και δεν θα μπορούν να εκλείψουν αν δεν καταλάβουν κάποιοι ότι έχουν υποχρεώσεις και ευθύνη για την ανάπτυξη του αθλήματος. Είτε θέλουν να λέγονται παράγοντες, προπονητές, φουτσαλιστές και Ομοσπονδία. Νοιώθουμε προδομένοι από τη συμπεριφορά και την ανέντιμη στάση του Σωματείου Απελευθέρωσης.

Όταν μας ζητήθηκε αρχές της εβδομάδας να αλλάξουμε την μέρα λόγω “σοβαρού κωλύματος” από Πέμπτη σε Παρασκευή δεν ζητήσαμε περαιτέρω εξηγήσεις και τηρώντας το “fair play” αλλάξαμε τη μέρα σπαταλώντας μισή εργάσιμη μέρα στο να συντονίσουμε όλους εμπλεκόμενους φορείς.

Σαν ΑΕΛ κάνουμε σοβαρές προσπάθειες για την ανάπτυξη του αθλήματος με σεβασμό προς όλα τα Σωματεία, αλλά όσοι δεν το σέβονται ούτε εμείς θα τους σεβαστούμε και θα ήταν καλό να δηλώσουν από τώρα την απόσυρση τους από το πρωτάθλημα γιατί έχουν ντροπιάσει και ζημιώσει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για τη σωστή ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ