aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έχει οδηγό για την πρόκριση

ΑΕΛ: Έχει οδηγό για την πρόκριση

Η ΑΕΛ μπορεί στον επαναληπτικό στην Αλβανία να σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, με παρουσία ανάλογη αυτής από το 30’ και μετά του πρώτου αγώνα. Εφόσον γίνει πιο αποτελεσματική θα αυξήσει και τις πιθανότητές της, γιατί στο ματς του Τσιρείου είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ και να πάει πιο άνετη στο δεύτερο παιχνίδι. Και πάλι, ως ομάδα είναι καλύτερη από τη Βλάζνια (που είναι καλά οργανωμένη ομάδα), απομένει να έχει καλή παρουσία και να μην χάσει την ηρεμία της από την πίεση που θα θελήσει να βάλει ο κόσμος της αντιπάλου της.

Η ΑΕΛ θα είναι ακόμη πιο έτοιμη στον επαναληπτικό της προσεχούς Πέμπτης, με τον Κέρκεζ εκτός απροόπτου να στηρίζεται στους ίδιους ποδοσφαιριστές. Εάν θα προκύψει αλλαγή θα αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Ζντραφκόσκι αντί του Μάζουρεκ. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ΑΕΛ είναι ότι δεν προέκυψε οποιοδήποτε απρόοπτο από το προχθεσινό ματς. Ακόμη και το πρόβλημα που είχε ο Σάντος, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είναι κάτι που προβληματίζει. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος συνέχισε και τελείωσε τον αγώνα.

Η αποστολή της ΑΕΛ για την Αλβανία θα αναχωρήσει το απόγευμα τις Τρίτης, στις 16:30. Θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στην Κύπρο το πρωί της ίδιας μέρας, ενώ θα προπονηθεί και την Τετάρτη το βράδυ στο στάδιο «Λόρο Μπόριτσι», το οποίο θα φιλοξενήσει την Πέμπτη τον επαναληπτικό με τη Βλάζνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ