aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Έχει μπόλικη δουλειά ο Χαραλάμπους

ΑΕΛ: Έχει μπόλικη δουλειά ο Χαραλάμπους

Η προβληματική εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες η ΑΕΛ, προβληματίζει τον κόσμο της. Ο Χρίστος Χαραλάμπους αναγνωρίζει πως, θα πρέπει να αλλάξει πολλά η ΑΕΛ στο παιχνίδι της ενόψει του τελικού κυπέλλου. Από τη μια να μπορέσει να γίνει πιο δημιουργική και αποτελεσματική και από την άλλη να αποφύγει λάθη στην άμυνα τα οποία πληρώνει σχεδόν σε κάθε ματς.

Ο Κύπριος τεχνικός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, στο οποίο αναμένει καλύτερη εικόνα και βελτίωση στους τομείς που διαπιστώθηκαν αδυναμίες. Την ίδια ώρα, το βλέμμα στην ΑΕΛ είναι στους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και κατά πόσο θα είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 24 Μαΐου. Είναι κάτι που θα διαπιστωθεί στην πορεία και κυρίως αρχές της ερχόμενης βδομάδας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον τελικό.

Ο Χαραλάμπους αναμένει από ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, όπως οι Μιραλάς, Τεϊσέιρα, Ντζάλμα και ένα – δυο άλλους, να βγουν μπροστά. Να δώσουν το σύνθημα για ανασύνταξη και η ΑΕΛ να παρουσιαστεί στον τελικό ικανή και απαιτητική. Πρόκειται για ματς – πρόκληση για όλους στην ομάδα, το οποίο πέρα από το τρόπαιο θα κρίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο κόσμος το πιστεύει και το φώναξε, κλείνοντας άμεσα και μαζικά θέση για τον τελικό, απομένει να κάνει το ίδιο και η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ