aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δύο βδομάδες… αμυντική τακτική

ΑΕΛ: Δύο βδομάδες… αμυντική τακτική

Η αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΛ πιστώνεται στον μεγαλύτερο βαθμό, εάν όχι εξ ολοκλήρου, στον Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Λογικό, από τη στιγμή που η ομάδα της Λεμεσού με την έλευση του Σκοπιανού τεχνικού, σε τρία ματς δεν δέχθηκε γκολ.

Πήρε βαθμό μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, πρόκριση στο κύπελλο επί του Ερμή και νίκη επί της Ομόνοιας, που τις προηγούμενες ημέρες μιλούσαν όλοι για την εμφάνισή της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γιανέφσκι, από κάπου θα έπρεπε να αρχίσει και θέλησε να το κάνει από την άμυνα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική. Είναι κάτι που προκάλεσε εντύπωση στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το συζητούν μεταξύ τους. Αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι, ήταν κάτι που έχριζε βελτίωσης και αναγκαίο για να μπορέσει η ΑΕΛ να πάρει βαθμούς. Πλέον, ο Γιανέφσκι θα δουλέψει περισσότερο και στη δημιουργία και στην αποτελεσματικότητα, για να μπορέσει η ομάδα του να χτίσει σερί και να ανέλθει βαθμολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ