aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δύκολη αποστολή, αλλά αποφασισμένη

ΑΕΛ: Δύκολη αποστολή, αλλά αποφασισμένη

Εάν η ΑΕΛ είναι σε θέση να απαντήσει σ’ ένα ντέρμπι μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι φίλοι της θα το γνωρίζουν περίπου στις 19:00 απόψε. Η ομάδα της Λεμεσού αναμετράται με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (17:00, Cablenet1), σε μιαν αφιλόξενη γι’ αυτήν έδρα αφού έχει να κερδίσει από το 2011 και θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος. Τόσο στα ανεπιτυχή αποτελέσματα όσο και στην αρνητική παράδοση.

Δύσκολη η αποστολή της ΑΕΛ, αλλά παρουσιάζεται αποφασισμένη να αποδείξει πως οι δυνατότητές της είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε έως τώρα. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της να στείλουν το μήνυμά τους. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει η ΑΕΛ να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και να μην της ξεφύγουν οι ομάδες που προπορεύονται.

Ο Κέρκεζ εξέφρασε την πίστη ότι η ΑΕΛ θα βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών. «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις και θα επιστρέψουμε στις νίκες. Βλέπω θετικά πράγματα για τη συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του συλλόγου. Προσθέτοντας για την πίεση: «Αν έχεις στόχο τον τίτλο σίγουρα έχεις πίεση, αλλά δεν φοβάμαι. Δουλεύουμε σωστά και θα επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ