aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Διατεθειμένη να... δέσει τον Τόρες μέχρι το 2022!

ΑΕΛ: Διατεθειμένη να… δέσει τον Τόρες μέχρι το 2022!

Σε πρόσφατό ρεπορτάζ της (διαβάστε το εδώ), η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, αναφέρθηκε σχετικά με το συμβόλαια κάποιων παικτών της τα οποία λήγουν με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά και την πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας με κάποιους των οποίων η σύμβαση ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2020 (έγινε αρχή με τους Φιντέλις Ιρένε, Λεάντρο Σίλβα και Αντρέ Τεϊσέιρα).

Έγινε επίσης, αναφορά στον Μανουέλ Τόρες, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται επίσης τον ερχόμενο Μάιο. Δυστυχώς, ο Ισπανός εξτρέμ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβριο στο ματς με τον Ερμή από κτύπημα αντιπάλου (κάταγμα περόνης σε δύο σημεία), υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και διαγράφηκε από το ρόστερ για να αδειάσει θέση και να εγγραφεί άλλος νεοφερμένος παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Οι επόμενοι στη λίστας… επέκτασης!

«Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, όμως, στην ΑΕΛ δεν παύουν να σκέφτονται πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή στον οποίον μπορεί να στηριχθεί ο Κέρκεζ για τη νέα σεζόν, εφόσον αποθεραπευτεί πλήρως και δεν υπάρξει κίνδυνος ο τραυματισμός του να τον εμποδίσει να αγωνιστεί στο επίπεδο που όλοι τον θαύμασαν φέτος. Σε ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού, υπάρχει ενδεχόμενο να του γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο, εφόσον αποδειχθεί πως ο τραυματισμός του δεν θα καθυστερήσει περισσότερο την επιστροφή του στη δράση, ενώ οι απολαβές οι οποίες θα του προταθούν, δεν θα είναι οι ίδιες με αυτές που είχε πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του που επέφερε και τη διαγραφή του από το ρόστερ», τονίσαμε χαρακτηριστικά.

Νεότερη πληροφόρηση, αναφέρει πως ΑΕΛ και Τόρες έχουν συμφωνήσει προφορικά, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22 και πήρε κι ο Ισπανός σειρά στη λίστα για τις ανακοινώσεις που αφορούν σε ανανεώσεις-επεκτάσεις συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ