aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεν θέλει να τριτώσει το κακό

ΑΕΛ: Δεν θέλει να τριτώσει το κακό

Την όγδοη νίκη της στο Τσίρειο, στο τελευταίο φετινό ματς στην έδρα της, θα αναζητήσει η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα (19;00, Cytavision1). Οι γαλαζοκίτρινοι, που προέρχονται από δύο σερί ήττες, δεν θέλουν να τριτώσει το κακό. Παίζοντας χωρίς πίεση, σ’ ένα εντελώς βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, θα θελήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να κλείσουν μια κακή γι’ αυτούς σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Με αντίπαλο τη Δόξα, η ΑΕΛ διατηρεί το αήττητο σε τρεις αγώνες, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και μιαν ισοπαλία.

Το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Παντελίδης, που ως γνωστόν θα αποχωρήσει με το τέλος των υποχρεώσεων της ΑΕΛ, αποτελεί ερωτηματικό. Έχει επιλογές και απομένει να διαφανεί εάν θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του σε βασικές μονάδες ή θα δώσει την ευκαιρία κυρίως σε εφεδρείες και νεαρούς.

Την ίδια ώρα, ο Μπεμπέ συνεχίζει την προσπάθεια εξεύρεσης νέου προπονητή. Αξιολογούνται ονόματα που προτείνονται και αφού προκύψει η κατάλληλη περίπτωση θα γίνει προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ