aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεν θέλει να της ξεφύγουν

ΑΕΛ: Δεν θέλει να της ξεφύγουν

Η ΑΕΛ, με αγώνα λιγότερο, είναι στο -5 από την κορυφή. Γι’ αυτό στο ντέρμπι με την Ανόρθωση θα ψάξει μόνο τη νίκη, ώστε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες αλλά και για να κρατήσει επαφή με την κορυφή. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να της ξεφύγουν οι ομάδες που προπορεύονται, εξέλιξη που θα βάλει μεγαλύτερη πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών της για τη συνέχεια. Τα οφέλη από πιθανή νίκη απέναντι στην Ανόρθωση θα είναι πολλαπλά και τα οποία θα θελήσει να αξιοποιήσει στην πορεία.

Ναι μεν ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, απέναντι σ’ έναν δυνατό και ικανό αντίπαλο που έχει τις ίδιες φιλοδοξίες και δεν άρχισε καλά τη σεζόν, όμως αυτό δεν επηρεάζει την προετοιμασία της ΑΕΛ. Αντιθέτως, εξιτάρει τους ποδοσφαιριστές το ενδεχόμενο πρώτης νίκης σε ντέρμπι, αφού θα είναι θετική εξέλιξη για να πατήσει γκάζι η ομάδα της Λεμεσού για υλοποίηση του στόχου της.

Ο Κέρκεζ προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας πλέον και τους διεθνείς υπό τις οδηγίες του. Γίνονται σκέψεις για τον σχηματισμό και τις επιλογές του αρχικού σχήματος και για την ώρα όλα είναι πιθανά. Ωστόσο στο τέλος ενδέχεται να παρουσιάσει την ΑΕΛ με το προσφιλές του σχήμα και τις επιλογές για τις οποίες έδειξε έως τώρα προτίμηση. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κεραυνός και ο μόνιμα απών Αντωνίου.

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για μαζική παρουσία στο Τσίρειο την Κυριακή απευθύνει η διοίκηση της ΑΕΛ. «ΑΕΛίστες, το βράδυ της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται τη θερμή συμπαράστασή σας στην ανατολική κερκίδα», αναφέρει χαρακτηριστικά. Η προπώληση των εισιτηρίων (€12, €10, €1) αρχίζει από σήμερα. Η διάθεση γίνεται από το AEL Limassol Shop και online στο tickets.ael-fc.com. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του Τσιρείου την ημέρα του αγώνα από τις 17:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ