aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεν σκόραρε στα 11 από τα 26 ματς

ΑΕΛ: Δεν σκόραρε στα 11 από τα 26 ματς

Η έλλειψη του εύκολου γκολ αποτελεί μια από τις μεγάλες αδυναμίες της ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, την οποία πλήρωσε ακριβά. Και προχθές, απέναντι στον Απόλλωνα, παρόλο που είχε κάποιες καλές στιγμές έμεινε και πάλι στο μηδέν ενεργητικό. Η ομάδα της Λεμεσού δεν είδε δίχτυα στα 11 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, δηλαδή 42,3%. Πολύ υψηλό ποσοστό, που φανερώνει την αδυναμία της και έναν από τους λόγους που έμεινε μακριά από τον αρχικό στόχο της.

Η ΑΕΛ πέτυχε μόλις 21 γκολ στην α’ φάση, δηλαδή ούτε ένα γκολ (0,8) μέσο όρο ανά παιχνίδι. Τραγικό για ομάδα που θέλει να έχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα, μόνο οι τρεις τελευταίες ομάδες στη βαθμολογία πέτυχαν λιγότερα γκολ από τους γαλαζοκίτρινους. Όποιες ενέργειες κι αν έγιναν, όσο κι αν προσπάθησε ο Γιανέφσκι να το αλλάξει με τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τον Ιανουάριο, η ΑΕΛ πληρώνει την έλλειψη του εύκολου γκολ.

Στην ομάδα της Λεμεσού επικεντρώνονται για την ώρα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, μέσω των οποίων θέλουν να διατηρηθούν σε ετοιμότητα ενόψει των αγώνων κυπέλλου. Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, θα μάθουν αντίπαλο για τα ημιτελικά. Ο μεγάλος στόχος, είναι να φθάσουν στον τελικό, να διεκδικήσουν το τρόπαιο και να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ