aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεν παρασύρει τον Κέρκεζ...

ΑΕΛ: Δεν παρασύρει τον Κέρκεζ…

Προερχόμενη από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα η ΑΕΛ, δεν έχει άλλη επιλογή από την επάνοδο στις επιτυχίες στην έδρα της Δόξας (19:00, Cytavision1). Τελευταία επιτυχία της λεμεσιανής ομάδας ήταν επί της Ανόρθωσης στο Τσίρειο (2-1) στις 17 Οκτωβρίου, πριν από περισσότερο από έναν μήνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και αν θέλουν να παραμείνουν εντός στόχου, θα πρέπει να φύγουν νικητές από το Μακάρειο. Ο Κέρκεζ και οι παίκτες του αισθάνονται την πίεση. Γνωρίζουν πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με την έως τώρα πορεία τους και θα θελήσουν να βγάλουν αντίδραση. Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορέσουν να αντεπιτεθούν και να διεκδικήσουν πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, με μακροπρόθεσμο στόχο την κορυφή.

Η ΑΕΛ θα έχει απέναντί της αντίπαλο που έχει τους δικούς του λόγους να διεκδικήσει τη νίκη. Είναι αρκετά υπολογίσιμος, δεν παρασύρει η θέση του και για να μπορέσει η ομάδα του Κέρκεζ να φθάσει στο «διπλό» θα πρέπει να πραγματοποιήσει την τέλεια εμφάνιση. Καλείται να φτιάξει την εικόνα της σε πολλούς τομείς. Να σφίξει αμυντικά, να δημιουργήσει και να τελειώσει φάσεις. Σε γενικές γραμμές καλείται να δικαιολογήσει την ποιότητα που διαθέτει και να ανέβει στα μάτια των οπαδών της, που περιμένουν πολύ περισσότερα.

Η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει να κρατήσει και να κυκλοφορήσει γρήγορα την μπάλα, να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει το προβάδισμα. Την ίδια ώρα θα πρέπει να είναι πειθαρχημένη αμυντικά και να έχει γρήγορες επιστροφές, αφού η Δόξα είναι ικανή στην αντεπίθεση. Αναμένεται να «χτυπήσει» ιδιαίτερα με αυτό τον τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ