aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν λέει να πει το «ναι» ο Γκοντάλ

ΑΕΛ: Δεν λέει να πει το «ναι» ο Γκοντάλ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει στην ΑΕΛ όσον αφορά στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό είναι ο Μπόρις Γκοντάλ. Ο Σλοβάκος αμυντικός, παρόλο που προπονείται κανονικά από την αρχή της προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα, δεν περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ουσιαστικά μένει στην ΑΕΛ μέχρι να φύγει. Επί της παρούσης, δεν βρήκε εκείνη την πρόταση που θα ικανοποιεί τα «θέλω» του, κάτι που ενδεχομένως θα διευκόλυνε τις συζητήσεις με τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους. Υπενθυμίζουμε πως οι Νιλς Τεϊσέιρα και Γιαν Γκαστανιάγα, που επίσης είχαν τεθεί εκτός επιλογών του προπονητή, αποτελούν παρελθόν από τις 24 Ιουλίου.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίζεται κανονικά, χωρίς να προκύπτουν προβλήματα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, σε μία προσπάθεια να αντλήσει συμπεράσματα για την ετοιμότητα και των παικτών που είτε δεν αγωνίσθηκαν είτε μετρούν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς, έβαλε στο πρόγραμμα φιλικό τεστ. Στις 18:00, λοιπόν, στο Κοινοτικό Στάδιο Αγ. Τύχωνα, η ΑΕΛ μετρά δυνάμεις με την τοπική ομάδα, με τον Βόσνιο κόουτς να καταγράφει την αγωνιστική παρουσία όσων παίξουν, κάτι που θα τον βοηθήσει ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Όπως ενημέρωσε χθες η ΚΟΠ, η ομάδα της Λεμεσού θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα την Κυριακή, 23 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο ΓΣΠ (18:00). Το σημερινό φιλικό ματς, υπενθυμίζουμε, θα διαιτητεύσει ο Αναστάσης Αναστάση, με βοηθούς διαιτητές τους Σάββα Κανάρη, Αντώνη Κουντουρέτη.

Η ΑΕΛ θα ολοκληρώσει τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας την Παρασκευή. Θα μετρήσει εκτός έδρας δυνάμεις με την ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να ανοίγει εν πολλοίς τα χαρτιά του όσον αφορά στις προθέσεις του για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού προέρχονται από προβληματική εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση, κάτι που έθεσε αυτομάτως τον προπονητή στην… πρίζα. Η ήττα με 0-2 από την «Κυρία» και πολύ περισσότερο η απόδοση ήταν πολύ πιο κάτω των προσδοκιών. Υπενθυμίζουμε πως στο φιλικό με την Καρμιώτισσα κέρδισαν 8-1 (18/7), ηττήθηκαν από τη Νέα Σαλαμίνα με 0-2 (22/7), έχασαν από τον Απόλλωνα με 1-2 (25/7), ακολούθησε η νίκη επί του Κούρρη Ερήμης με 4-0 (29/7) και η ισοπαλία 0-0 με τον Άρη (0-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ