aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεύτερο σερί για να συνεχίσει την... αναρρίχηση

ΑΕΛ: Δεύτερο σερί για να συνεχίσει την… αναρρίχηση

Να κολλήσει δεύτερο σερί τρίποντο για πρώτη φορά στη σεζόν στο πρωτάθλημα φιλοδοξεί η ΑΕΛ, η οποία αύριο (18:00) φιλοξενείται στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» από την Καρμιώτισσα για την 7η αγωνιστική. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν όσο τίποτα να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη (1-0) επί της Ομόνοιας, προκειμένου να συνεχίσουν τη βαθμολογική τους «αναρρίχηση».

Με νικηφόρα σερί άλλωστε, είναι που χτίζεται η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία. Συστατικά που θεωρούνται απαραίτητα, ώστε η ομάδα της Λεμεσού να καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος του κακού ξεκινήματος. Με σύμμαχο την υπέρ της παράδοση θα παραταχθεί στον αυριανό αγώνα η ΑΕΛ, η οποία κόντρα στην Καρμιώτισσα «τρέχει» το απόλυτο σερί τεσσάρων νικών σε ισάριθμα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με συντελεστή τερμάτων 9-2.

Η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων ενόψει της αναμέτρησης θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να ετοιμάζει το πλάνο του χωρίς έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζντραφκόσκι και Τσιμπόλα, αλλά και οι Σις, Τεϊσέιρα, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το επόμενο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (24/10). Οι Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν, ωστόσο δεν είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Θυμίζουμε, ο πρώτος δεν έχει καταγράψει ακόμα λεπτό συμμετοχής, ενώ ο Σουηδός αγωνίστηκε για έξι λεπτά περνώντας ως αλλαγή στο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στις 12 Σεπτεμβρίου. Εκφράζεται όμως, η αισιοδοξία ότι αμφότεροι θα είναι έτοιμοι επίσης για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ