aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Χάνει και τον Εβόρα, πιέζει για Μέγερι

ΑΕΛ: Χάνει και τον Εβόρα, πιέζει για Μέγερι

Την αντίθεσή του με την αναβολή αγώνων, υποστηρίζοντας πως «ως πιο ενδεδειγμένη λύση φαντάζει η μετατόπιση των αγωνιστικών κατά μια βδομάδα αργότερα και όχι η τοποθέτηση των αγώνων της 3η Ιανουαρίου μέσα στον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο και πάει λέγοντας», εξέφρασε ο Θεόδωρος Αντωνίου μέσω ανάρτησής του στα ΜΚΔ. Παρόλο που κάλεσε τα μέλη της Ε.Ε. να δουν άμεσα το θέμα, το οποίο χαρακτηρίζει σοβαρό, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε αφού διεξήχθη κανονικά χθες ο αγώνας Εθνικός – Δόξα.

Σύμφωνα με τον Αντωνίου, έγινε αλλοίωση του πρωταθλήματος «με τους τιμωρημένους από τον αγώνα μας της πρώτης αγωνιστικής που έγινε 22/12, ας μην γίνει άλλο ένα ατόπημα από τους υπεύθυνους του προγραμματισμού του φετινού πρωταθλήματος».

Μετά τον Βοζίνια, η ΑΕΛ χάνει και τον Εβόρα ελέω Κόπα Άφρικα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες. Δύο τερματοφύλακες δεν θα είναι στη διάθεση του Παντελίδη, γεγονός που στην ΑΕΛ πιέζουν για απόκτηση του Μέγερι, ο οποίος θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Γκεζτεπέ. Μέχρι χθες δεν είχε προκύψει ουσιαστική εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ