aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μπροστά οι προσωπικότητες

ΑΕΛ: Μπροστά οι προσωπικότητες

Λέγεται και τονίζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΛ ότι, πιστεύουν πολύ στο ρόστερ και είναι θέμα χρόνου, ιδιαίτερα μετά την αλλαγή προπονητή, να πάρουν μπρος και να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους. Αυτό περιμένει και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, που δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του για να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Σίγουρα δεν περιμένει θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως η διακοπή του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει σε ικανοποιητικό βαθμό τη φιλοσοφία του. Γι’ αυτό και αναμένει ότι οι παίκτες του θα μπορέσουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αυτά που ζήτησε αυτές τις μέρες στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Σκοπιανός προπονητής αναμένει από παίκτες – προσωπικότητες να βγουν μπροστά και να δείξουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους. Ποδοσφαιριστές όπως οι Μιραλάς, Μπεραχίνο, Τσέποβιτς, Σάντος, Τσιμπόλα και ίσως κάποιους άλλους, να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους. Σ’ αυτή τη δύσκολη φάση που περνά η ΑΕΛ, με το ξεκίνημα να είναι το χειρότερο της χιλιετίας, επιβάλλεται να δείξουν χαρακτήρα ώστε η ομάδα να βγάλει αντίδραση. Ναι μεν οι αγώνες που ακολουθούν, ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και Ομόνοια Τσίρειο, να είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, όμως η ΑΕΛ πρέπει και θα θελήσει να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό, να μαζέψει βαθμούς κα να κοιτάξει μόνο μπροστά.

Η ΑΕΛ για να ελπίζει σε κέρδος θα πρέπει να δείξει σταθερότητα στην άμυνά της, αλλά και να γίνει αποτελεσματική στην επίθεση. Γιατί ευκαιρίες έφτιαξε στα προηγούμενα παιχνίδια της, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Η ηρεμία και το καθαρό μυαλό σ’ αυτή την περίπτωση είναι το «κλειδί» για να το αλλάξει η ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ