aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ Bowling μετονομάζεται σε Proteas ΑΕΛ Bowling

ΑΕΛ Bowling μετονομάζεται σε Proteas ΑΕΛ Bowling

Η ΑΕΛ Bowling και η Proteas Management Services LTD, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε Proteas ΑΕΛ Bowling για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Proteas Management Services LTD, στηρίζοντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της ομάδας, γίνεται ένας από τους βασικούς αρωγούς της ΑΕΛ Bowling συμβάλλοντας στην ενίσχυσή της, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια καινοτόμα πλατφόρμα δράσεων που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού και η οποία θα πλαισιωθεί από πλήθος κοινών ενεργειών στο διάστημα της συνεργασίας τους.

Η Proteas Management Services LTD ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας και πορεύεται στο πλευρό της στη νέα αυτή εποχή που διανύουμε, με σκοπό να αναδείξει τον αθλητισμό ως το ιδεώδες που θα καλλιεργήσει στον σύγχρονο άνθρωπο έννοιες όπως η τόλμη, η υγεία, το πάθος, η ευγενής άμιλλα.

Η Proteas ΑΕΛ Bowling μέσω ανακοίνωσης ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Proteas Management Services LTD, για την υποστήριξη κ αι την εμπιστοσύνη, καθώς επίσης να τους καλωσορίσει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ