aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μπορεί εάν σηκώσει κεφάλι

ΑΕΛ: Μπορεί εάν σηκώσει κεφάλι

Μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος απομένουν άλλα 13 παιχνίδια. Δηλαδή, διακυβεύονται άλλοι 39 ολόκληροι βαθμοί. Στην ΑΕΛ, παρά την απόσταση των 5 βαθμών που τη χωρίζει από την πρώτη εξάδα, πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να καλύψουν τη διαφορά, εξασφαλίζοντας μία θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στα πλέι οφ.

Για να επιτύχουν τον συγκεκριμένο στόχο, εννοείται πως καλούνται να ανεβάσουν στροφές, να παρουσιαστούν με μεγαλύτερο βαθμό συνοχής, καλύπτοντας το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Επομένως, η νίκη στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Άρη αποτελεί μονόδρομο, κλείνοντας παραλλήλως με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Τσίρειο Στάδιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να δώσει έντονο «παρών» στην ανατολική κερκίδα και να σπρώξει την ομάδα προς το τρίποντο.

Εκτός επιλογών του Τσέντομιρ Γιανέφσκι είναι οι Λάζαρ Πάβλοβιτς και Πέταρ Φιλίποβιτς, την ίδια ώρα που στην τελευταία προπόνηση ξεκαθαρίζει η ετοιμότητα του Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι με το μέρος του. Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αισθανόταν ο Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς. Δεν υπολογίζεται ο Κύπρος Νεοφύτου, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στο νέο έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ