aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Μπήκαν για τα καλά στα βάσανα

ΑΕΛ: Μπήκαν για τα καλά στα βάσανα

Mε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ξεκίνησε χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ στην Βουλγαρία με τον Ζόρζε Σίλας σιγά – σιγά να ανοίγει τα χαρτιά του για την νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων είναι απόλυτα σίγουρος για το ρόστερ, αλλά και για τις δυνατότητες της ομάδας που έχει φτιάξει και περιμένει πως η μηχανή της ΑΕΛ με το ξεκίνημα της περιόδου θα δουλεύει όπως ακριβώς θέλει εκείνος.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ από χθες το πρωί έπιασαν δουλειά στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας και ξεκίνησαν τα… βάσανα, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις πέραν όμως από τις μέρες που θα υπάρχουν φιλικά όπως θα γίνει σήμερα.

Το πρωί υπάρχει προπόνηση αλλά το απόγευμα στις 18:00 θα γίνει το πρώτο φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους με την Σπάρτακ Πλέβεν, ενώ θα επακολουθήσουν αλλά δυο. Λογικά από το πρώτο φιλικό ο τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας θα ξεκινήσει να μοντάρει την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ