aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ασταμάτητη η αρμάδα του Πάμπου! (pics)

ΑΕΛ: Ασταμάτητη η αρμάδα του Πάμπου! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει τον Άρη με 3-0 στο τοπικό ντέρμπι και παρέμεινε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.  Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Λαφράνς στο 45+1’ ο οποίος πραγματοποιούσε ντεμπούτο με τους γαλαζοκίτρινους. Το 2-0 σημείωσε ο Σοάρες στο 83’ για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Σαβανέ στο 90’.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε στην μετριότητα καθώς οι δύο ομάδες είχαν χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι τους και δεν έγιναν σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 45+1’ όπου έπειτα από εκτέλεση φάουλ της ΑΕΛ, ο Λαφράνς έπιασε την κεφαλιά για να νικήσει τον Γιαννακόπουλο και να βάλει την ομάδα του σε ρόλο αφεντικού. Ο Άρης μέχρι το σημείο όπου δέχτηκε το τέρμα είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δεν άφησε την ΑΕΛ να γίνει απειλητική.

Στην επανάληψη του αγώνα οι δύο ομάδες συνέχισαν με το ίδιο τέμπο όπως και στο πρώτο ημίχρονο και οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν και πάλι λιγοστές. Οι διάφοροι μικροτραυματισμοί, αλλά και οι  διακοπές δεν βοήθησαν στο να ανεβεί ο ρυθμός του αγώνα.

Ο τεχνικός του Άρη Θαλής Θεοδωρίδης, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες πραγματοποίησε και τις τρείς του αλλαγές μέχρι το 65ο λεπτό στην προσπάθεια του να βελτιώσει την ανάπτυξη του Άρη, ωστόσο οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι του Πάμπου Χριστοδούλου έχοντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους, δεν απειλήθηκαν από τον Άρη και έφτασαν στο 0-2 στο 83’ έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Σοάρες το οποίο και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας. Το τελικό σκορ διαμορφώσε στο 90′ ο Σαβάν.

Άρης  (Θαλής Θεοδωρίδης): Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παντίδος, Φράγκος (55′ Μάρτινς), Μαραγκουδάκης, Άλβαρεθ (45′ Κυριάκου), Θεοφίλου, Ονίλο (66′ Σκιούρτης), Παναγή, Χάρμονι, Γιούσεφ

ΑΕΛ  (Πάμπος Χριστοδόλου): Ρόμο, Λαφράνς, Σιέλης, Παπάνγκο (45′ Μπούενο), Σόουζα, Σαβανέ, Αρουαμπαρένα (78′ Ουέλινγκτον), Μέσκα (82′ Νικολάου), Αιρόσα, Σοάρες, Φορτούνα

Στάδιο: Τσίρειο.

Σκόρερ: 45+1′ Λαφράνς, 83′ Σοάρες, 90′ Σαβανέ

Κίτρινες: 21′ Παναγή, 43′ Αλβάρεθ, 45′ Παντίδος, 62′ Θεοφίλου / 45′ Αρουαμπαρένα, 82′ Σοάρες.

Αποβολές: /

Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας.

Α’ Βοηθός: Ιωάννου Αθηνόδωρος.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Σωτηρίου Λούκας.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ