aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Ας μας εξηγήσει πως άλλαξε το κατεστημένο ο Παπασταύρου»

ΑΕΛ: «Ας μας εξηγήσει πως άλλαξε το κατεστημένο ο Παπασταύρου»

Την άμεση καταβολή χρημάτων από την Ομόνοια ζητά η ΑΕΛ και σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι θα ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για το όλο ζήτημα. Οι γαλαζοκίτρινοι καλούν τους κ.κ. Χάρη Σαββίδη και Ανδρέα Παπαχαραλάμπους να ενημερώσουν το φίλαθλο κοινό σε σχέση με την κατάθεση του Σταυρου Παπασταύρου και για το τελικό πόρισμα.

Η ομάδα της Λεμεσού καλεί, επίσης τον πρόεδρο της Ομόνοιας να εξηγήσει στην κοινή γνώμη πως από τις αδικίες (όπως υποστήριξε ο ίδιος) του παρελθόντος, η Ομόνοια εξασφάλισε το 50-50 και πως κατάφερε να αλλάξει το κατεστημένο όπως επίσης ο ίδιος δήλωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ έπειτα από τις δηλώσεις του Σταυρου Παπασταύρου στην εκπομπή της Ομόνοιας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ “green total” αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτούσια την επιστολή που στείλαμε στην Ομονοια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ σχετικά με το θέμα της περσινής συμφωνίας για την έξοδο των ομάδων στην Ευρώπη άνευ αγώνων εξ’ αιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ύστερα και από την χθεσινοβραδινή δημόσια τοποθέτηση του Σταύρου Παπασταύρου ενημερώνουμε άπαντες ότι εάν δεν προχωρήσουν άμεσα στην καταβολή των χρημάτων θα ξεκινήσουμε νομικές διαδικασίες για το όλο ζήτημα.

Επίσης, καλούμε δημόσια τους κ.κ. Χάρη Σαββίδη και Ανδρέα Παπαχαραλάμπους να ενημερώσουν το φίλαθλο κοινό σε σχέση με την κατάθεση του Σταυρου Παπασταύρου και για το τελικό πόρισμα.

Ακόμη, θα είναι πολύ σημαντικό και για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου να εξηγήσει ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου στην κοινή γνώμη πως από τις αδικίες (όπως υποστήριξε ο ίδιος) του παρελθόντος, η Ομόνοια εξασφάλισε το 50-50 και πως κατάφερε να αλλάξει το κατεστημένο όπως επίσης ο ίδιος δήλωσε.

Τελειώνοντας διερωτόμαστε εάν είναι τυχαία η επαναφορά του ονόματος του Λεόντιου Τράττου στο τραπέζι της επικαιρότητας τη στιγμή που όπως πολύ σωστά είπε ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ήθελε κανένας, παρά μόνο ο ίδιος.

Υ.Γ. Είναι, αποδεδειγμένα, πολύ πιο ασφαλές όταν παραχωρείς μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις στους υπαλλήλους σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ