aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Αρπάζει την ευκαιρία ο Μιλιντσεάνου

ΑΕΛ: Αρπάζει την ευκαιρία ο Μιλιντσεάνου

Να μια καλή χειμερινή «μετεγγραφή» για την ΑΕΛ! Το βράδυ του Σαββάτου, ο Νικολάε Μιλιντσεάνου πέτυχε το πρώτο γκολ του στην τρέχουσα σεζόν εις βάρος της Καρμιώτισσας, ενώ προηγουμένως πιστώθηκε ασίστ στον Μιραλάς.

Είχε έτσι καθοριστικό ρόλο στη δύσκολη νίκη με 2-0 εις βάρος των πορτοκαλί από τα Πάνω Πολεμίδια, στέλνοντας μηνύματα στον Τσεντομίρ Γιανέφσκι ενόψει της συνέχειας. Ο Μολδαβός σέντερ φορ τέθηκε στο περιθώριο κατά την τρέχουσα σεζόν, αγωνίστηκε ως επί το πλείστον αλλαγή και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, κατά την οποίαν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και πέτυχε έξι γκολ. Έδειξε έτσι πως είναι καλή λύση για το σκοράρισμα και σαφέστατα, δεν ξέχασε την τέχνη του σε διάστημα κάποιων μηνών.

Πλέον, με τόσα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα της Λεμεσού, ο Μιλιντσεάνου αναμένεται να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως έδειξε το σαββατόβραδο στο Στάδιο «Αλφαμέγα», δεν είναι διατεθειμένος να μην αξιοποιήσει την ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ