aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - Άρης: Συμβιβασμός με καρέ τερμάτων στο Πελέντρι!

ΑΕΛ – Άρης: Συμβιβασμός με καρέ τερμάτων στο Πελέντρι!

Στην ισοπαλία 2-2 συμβιβάστηκαν σε φιλικό αγώνα ΑΕΛ και Άρης στο Πελέντρι, εκεί όπου προετοιμάζονται οι γαλαζοκίτρινοι. Πολλές αλλαγές και δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από τους δύο κόουτς.

Στο 19’ άνοιξε το σκορ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με δράστη τον Σταύρου, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής μετά από κόρνερ του Μπάρμπαρο, νίκησε τον Βοζίνια. Η… απάντηση από την ΑΕΛ ήλθε με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαζαριάν σε ανατροπή του από τον Λόπες και εύστοχη εκτέλεση του Αντάμοβιτς στο 35’. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο φορμαρισμένος Παπαφώτης με σουτ εκτός περιοχής στο 60’ έκανε την ανατροπή για την ΑΕΛ (2-1), αλλά η γαλαζοκίτρινη χαρά κράτησε μονάχα ένα πεντάλεπτο, αφού ο Λόπες με προβολή στο 65’ έπειτα από ασίστ του Ματθαίου, διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο Λεμεσιανές ομάδες.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο 16 έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού ο Τόρες και τη θέση του πήρε ο Σ. Παντελή.

Ενδεκάδες:

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια (46’ Κεραυνός,), Μ. Αντωνίου (46’ Α. Αβραάμ), Σ. Κέρκεζ (46’ Ε. Αντωνίου), Ράσο (46’ Α. Τεϊσέιρα), Δ. Αβραάμ (57’ Έουλερ), Τόρες (17’ Σ. Παντελή), Αντάμοβιτς (57’ Μεντόγεβιτς / 73’ Μελαναρκίτης), Ζντραφκόφσκι (57’ Ντανίλο), Γκαζαριάν (46’ Μάιντεβατς), Ριέρα (57’ Παπαφώτης), Μπάμπιτς (57’ Μαέ).

Άρης (Λιάσος Λουκά): Λοΐζου (56’ Σωφρονίου), Παστελλής, Λόπες, Ντελμίρο, Ελευθερίου, Σταύρου (56’ Ματθαίου), Νταμαού, Μοδέστου (56’ Ε. Κυριάκου), Δημητρίου (56’ Κ. Ανδρέου), Μπάρμπαρο, Σικόρσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ