aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Απόλλων: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ο (16ος) Άντoνι Γεωργίου!

ΑΕΛ – Απόλλων: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ο (16ος) Άντoνι Γεωργίου!

Με το πρώτο γκολ του Άντονι Γεωργίου στο κυπριακό πρωτάθλημα η ΑΕΛ προηγήθηκε 1-0 του Απόλλωνα στο 36’ του ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για την 25ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Δημητρίου πήγε να πασάρει στον Ψύχα με τα πόδια, όμως σημάδεψε τον Τόρες ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Κύπριο τερματοφύλακα να αποκρούει ασταθώς και τον Γεωργίου να παίρνει το «ριμπάουντ» και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αγγλοκύπριος άσος έγινε ο 16ος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα και 17ος στη σεζόν.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η αμυντική διάταξη του Απόλλωνα υπέπεσε σε αβίαστα ατομικά λάθη, τα οποία ενωρίτερα δεν εκμεταλλεύθηκε η ΑΕΛ. Δύο φορές ο Γιούστε, στο 4’ και το 20’, έδωσε τη δυνατότητα σε Άντονι Γεωργίου και Αντάμοβιτς να απειλήσουν, όμως στην πρώτη περίπτωση ο Δημητρίου έσωσε την παραβίαση της εστίας των γαλάζιων και στη δεύτερη το σουτ κόντραρε στο σώμα του Μαέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ