aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Απόλλων: Με ισοπαλία δίνουν δικαίωμα ήττας στην Ομόνοια!

ΑΕΛ – Απόλλων: Με ισοπαλία δίνουν δικαίωμα ήττας στην Ομόνοια!

Το «διπλό» της Ομόνοιας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη νίκη με 2-0 επί της Ανόρθωσης για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, ήταν άλλο ένα βήμα των πρασίνων προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το «τριφύλλι» έφτασε τους 72 βαθμούς, πήγε στο +4 από την ΑΕΛ και στο +6 από τον Απόλλωνα και πλέον το ντέρμπι της Κυριακής στο Τσίρειο (17:00) ανάμεσα στις ομάδες της Λεμεσού αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα, στο ενδεχόμενο ισοπαλίας των δύο ομάδων, η επιτυχία της Ομόνοιας στη Λάρνακα να αποδειχθεί με άλμα τίτλου.

Κι αυτό γιατί η ΑΕΛ θα πάει στους 69 βαθμούς, και στο -3 από την Ομόνοια, και ο Απόλλων στους 67 άρα στο -5 από τους πράσινους. Σε αυτό το σενάριο η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα έχει παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ακόμα και στο ενδεχόμενο μίας ήττας στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς υπερτερούν από την ΑΕΛ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αντίθετα, αν υπάρχει κερδισμένος στο ντέρμπι της Λεμεσού, όποια ομάδα κι αν είναι αυτή θα συνεχίσει να εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα. Δηλαδή, με νίκες έως το τέλος θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ