aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ/ΑΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει για Γιάκολις

ΑΕΛ/ΑΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει για Γιάκολις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Αντόνιο Γιάκολις που είναι εκτός πλάνων στον ΑΠΟΕΛ, προτάθηκε στην ΑΕΛ και δεν άφησε αδιάφορο τον Ντούσαν Κέρκεζ. Το θέμα είναι πως στην ομάδα της Λεμεσού δεν έχουν κενή θέση στον κατάλογο Α’, οπότε εάν κλείσει η συμφωνία με τον Κροάτη, θα πρέπει να διαγραφεί άλλος παίκτης από το ρόστερ. Χθες, υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή του Γιάκολις στον Απόλλωνα, τα οποία διαψεύστηκαν.

Από εκεί και πέρα, την ευκαιρία να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του θα έχει ο Κέρκεζ στο αυριανό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Κούρη Ερήμης. Εννοείται πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές ώστε να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Το φιλικό παιχνίδι αρχίζει στις 17:45, θα διεξαχθεί στο κοινοτικό γήπεδο Ερήμης και θα διαιτητεύσει ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή (βοηθοί οι Νίκος Σαμάρας, Ανδρέας Τουμάζου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ